In multe retete de creme si prajituri se specifica folosirea laptelui condensat. Si chiar daca este foarte comod sa il cumparam gata facut, nimic nu se compara cu laptele condensat facut in propria bucatarie. Reteta este foarte simpla, iar rezultatul merita efortul. In plus, laptele condensat se pastreaza foarte bine la frigider pana la 3 saptamani, asa ca il puteti folosi oricand aveti nevoie.
Pentru exemplificare, va recomandam acest video:
Sursa foto: www.flickr.com
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii