Reusita unei prajituri depinde de foarte multi factori, printre care se numara si tava in care la coacem, precum si pregatirea acesteia. Exista doua motive intemeiate pentru care trebuie sa invatam sa pregatim corect tava in care urmeaza sa coacem deserturi: pentru a putea scoate desertul mult mai usor din tava si pentru a evita lipirea prajiturii de tava si stricarea aspectului acesteia. Daca acordam putina atentie acestui pas, vom avea prajituri ispititoare, care isi mentin forma chiar si dupa ce le scoatem din cuptor.
Iata care sunt cele 3 tipuri de tavi si cum trebuie sa le pregatim pe fiecare dintre ele:
1. Tavi care nu necesita hartie de copt sau ulei
2. Tavi ce necesita ungere
3. Tavi ce trebuie unse si tapetate cu faina
Sursa articol: www.food52.com
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii