O portie de friptura rumenita ar putea sa nu fie tocmai un preparat deosebit. Insa, cu siguranta, va deveni unul daca ii adaugam si un sos delicios. Sosul completeaza aroma fripturii si o poate transforma dintr-un preparat banal intr-unul special. Si poate ca si voi va intrebati care sunt secretele unui sos delicios. Ei bine, si noi ne-am intrebat acelasi lucru, si am cautat in stanga si in dreapta raspunsuri. Iata ce am aflat:
2. Adauga arome
3. Adaugati lichid
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii