Pieptul de pui este unul dintre cele mai folosite ingrediente din bucatarie, fie ca vorbim despre pregatirea unei salate, a unei tocanite sau a unei fripturi simple si delicioase. Mai mult decat atat, pieptul de pui este o sursa esentiala de proteine slabe, fiind de mare ajutor in lupta impotriva kilogramelor. Cu toate acestea, uneori poate parea lipsit de gust si putem ajunge chiar sa ne plictisim de el. Ei bine, garantam ca aceasta metoda de a pregati pieptul de pui il va transforma intr-un preparat mereu plin de savoare.
Ingrediente:
Sursa articol: www.thekitchn.com
Sursa foto: www.flickr.com
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii