Pieptul de pui este unul dintre cele mai comune si cele mai simplu de pregatit tipuri de carne pe care le putem gati la gratar. Cu toate acestea, daca nu tinem cont de cateva reguli, pieptul de pui se poate transforma dintr-o friptura frageda si suculenta intr-una uscata si fada.
2. Saramura mentine pieptul de pui suculent
3. Tehnica paillard
4. Pieptul de pui pregatit sub caramida
Voi ce alte trucuri cunoasteti pentru o ca pieptul de pui sa va iasa delicios? :-)
Sursa articol: www.finecooking.com
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii