Temperaturile ridicate ne descurajeaza de multe ori in perioada aceasta sa intram in bucatarie si sa pregatim tot ce ne-am dori. Din fericire, exista anumite prajituri care nu necesita coacere si se pregatesc foarte usor. Asa este si prajitura pe care dorim sa v-o prezentam astazi, o prajitura racoroasa, gustoasa si gata in numai jumatate de ora.
5. Lasati sosul obtinut sa se raceasca.
Sursa articol si sursa foto: www.insidebrucrewlife.com
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii