Cum sa pregatesti cea mai buna fasole pentru ziua de 1 Decembrie

Fasolea este mancarea traditionala de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei.  Se gateste usor si tot romanul o prepara in aceasta perioada, nu doar pentru gustul bun, dar mai ales pentru ca este o mancare consistenta si bogata in proteine si carbohidrati. Cu totii stim ca la targurile si serbarile de Ziua Nationala, portiile de fasole cu ciolan sau carnati sunt la mare cerere.   Insa, o puteti face si acasa. Noi v-am pregatit 10 retete care sa va ajute atunci cand vreti sa faceti o fasole buna:  

Cum sa pregatesti cea mai buna fasole pentru ziua de 1 Decembrie
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise