Sa organizezi camara simplu si eficient, poate fi usor daca tii cont de cateva sfaturi utile. Fie ca ai o camara spatioasa, o debara de apartament sau un spatiu dedicat, aceste sfaturi te pot ajuta s-o mentii curata, organizata si usor de folosit.
In fiecare primavara, inainte de a incepe sa faceti din nou conserve, sa uscati diverse plante aromatice si medicinale sau sa competati necesarul, faceti o curatenie generala.
Verificati conservele ramase, alimentele, bauturile, produsele de curatenie si orice alt produs mai aveti pe rafturi. In acest fel stiti ce mai aveti si ce necesar va trebui sa pregatiti in anul in curs. Daca mai aveti de exemplu multe gemuri si compoturi, nu mai faceti altele, consumati-le pe cele ramase. In acest fel faceti economie de timp, bani si nu riscati sa le aruncati peste 2-3 ani.
Fiecare trebuie sa stie necesarul pentru familia sa, astfel incat sa fie suficient si nu in exces.
Grupati alimentele si produsele in functie de categorie, asa sunt usor de gasit si aveti acces rapid la ele.
Etichetati conservele si produsele care necesita acest lucru. pe eticheta scrieti continutul, anul si, acolo unde este necesare, termenul de valabilitate.
Folositi recipiente transparente acolo unde este nevoie, in acest fel produsele vor fi vizibile si usor accesibile.
Asezati la indemana alimentele si produsele pe care le folositi cel mai des, astefl incat sa fie simplu de reperat.
Faceti o lista de cumparaturi pe care s-o aveti tot timpul la indemana. Daca aveti nevoie de capace de sticle sau borcane, conserve (ton, linte, ciuperci, etc,) sau diverse produse si gasiti oferte sau preturi bune, puteti completa usor, usor necesarul.
Aerisiti cel putin o data pe saptamana camara, aspirati sau maturati si stergeti praful cand este nevoie.
Mentineti ordine in camara pe cat posibil astfel incat sa fie usor accesibila la nevoie.
Asadar, daca urmati aceste sfaturi simple, veti avea mereu o camara organizata, curata, efiecienta si foarte usor de folosit. Spor la treaba!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii