Iar mancarea este deopotriva delicioasa si sanatoasa fiindca isi pastreaza toate vitaminele si mineralele care s-ar distruge daca am prepara-o prin fierbere obisnuita sau prin prajire.
Secretul gatitului gustos, rapid si sanatos este vitroceramica speciala din care sunt realizate aceste vase de gatit cu aburi din gama Pyroflam®, produsa in Franta de compania Arc International. Fiind rezistente la diferente extreme de temperatura, le poti pune fara grija direct pe flacara sau in cuptor imediat ce le-ai scos din congelator. In plus, gatitul devine mai rapid si mult mai placut.
Iata avantajele care recomanda vasele Pyroflam® pentru orice bucatarie:
- Rezistenta termica cu 70% mai mare decat cea a produselor traditionale din sticla;
- Suprafata dura, igienica si neporoasa;
- Tolereaza fluctuatii de temperatura de pana la 450°C;
- Capacele din sticla transparenta si cosul de gatire la abur din borosilicat tolereaza fluctuatii
de temperatura de pana la 180°C, putand fi folosite pe/in orice produse electrocasnice de
bucatarie (cu exceptia celor cu inductie);
- Sunt garantate 25 de ani;
- Nu se ciobesc, zgarie sau deformeaza;
- Nu se pateaza si nu retin mirosuri;
- Sunt foarte usor de curatat, putand fi introduse fara grija inclusiv in masina de spalat vase;
- Isi pastreaza aspectul de nou si arata bine pe orice masa si la orice ocazie;
- Permit urmarirea stadiului de gatire.
Renumite in lumea intreaga, vasele Pyroflam® sunt acum disponibile si in Romania, in magazinele real,- Hypermarket din toata tara, de unde pot fi achizitionate cu 50% reducere printr-o campanie speciala de fidelizare: pentru fiecare 40 de lei cheltuiti in hipermarketurile real,- din Romania, primiti cate un autocolant cu un punct bonus, care se lipeste pe cardul special primit de la casa de marcat. Dupa ce strangeti 10 puncte bonus, puteti cumpara la jumatate de pret oricare dintre cele 7 produse din gama Pyroflam® participante la promotie: caserole rotunde de 1, 2 sau 3 l, caserola ovala de 3,5 l, vas de gatit cu abur cu diametrul de 20 de cm si tavi dreptunghiulare cu doua dimensiuni diferite. Atentie! Punctele bonus pot fi colectate pana la 20 iunie 2012, iar vasele le puteti achizitiona pana la 4 iulie 2012.
Detalii aici.

Concurs pentru bloggeri "Bucatar real,-"
Iar cand aveti vasul Pyroflam® si vreti sa-l puneti la treaba, iata ce reteta gustoasa ati putea pregati:
Tarte cu capsuni
375g aluat pentru placinta
200g branza Philadephia
30g zahar tos
2 lg jeleu de coacaze rosii
450g capsuni, curatate si taiate in jumatati
1 ou
Preincalziti cuptorul la 180°C/Gaz - treapta 4.
Intindeti aluatul si taiati 8 baze in forma de inima de 10cm. Puneti bazele de tarte pe o tava antiaderenta Pyroflam® unsa si cu varful unui cutit ascutit decupati din partea de sus a bazelor, la o distanta de 8mm de margine, o bucata subtire in forma de inima astfel incat sa se formeza o margine asemanatoare cu o rama.
Ungeti marginile bazelor din aluat cu oul batut si coaceti la cuptor timp de 15 minute pana cand a crescut bine. Scoateti din cuptor si indepartati cu o lingura centrele crescute ale bazelor. Lasati sa se raceasca.
Bateti branza Philadelphia cu zaharul pana devine cremoasa, puneti cu o lingurita amestecul in mijlocul bazelor din aluat racite si nivelati.
Topiti jeleul din coacaze rosii pe foc mediu pentru a face glazura. Aranjati jumatatile de capsuni peste amestecul de branza si ungeti usor cu glazura.
Mai multe retete gasiti
aici.
Comentarii