Flambarea suna ca un proces pretentios, demn de restaurantele de lux si de bucatarii profesionisti. Cu toate acestea, noi suntem de parere ca este o tehnica pe care ar trebui sa o stapanim cu totii. De ce spunem asta? Pentru ca stim o multime de retete delicioase care necesita flambare: Coq au vin, Crepes Suzette, banane flambate, vita in sos Marsala si lista poate continua. Si pentru ca trebuie sa pregatim macar o data in viata fiecare dintre aceste preparate delicioase, trebuie sa invatam si sa flambam. Nu e chiar asa greu. Iata cum se face.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii