Cum sa faci tort din pepene

Nu credem ca exista persoane care sa refuze o felie de pepene rosu intr-o zi calduroasa de vara. Insa ce ati spune daca am pregati un intreg tort din pepene? Ei bine, va imaginati ca rezultatul nu are cum sa fie decat delicios!  

Cum sa faci tort din pepene

Acest tort este desertul perfect pentru vara, pregatindu-se usor si fara sa mai fie nevoie sa mai dam drumul cuptorului.

Ingrediente:

1 pepene rosu copt
500 ml smantana pentru frisca
2 linguri zahar
110 grame migdale maruntite
fructe de sezon pentru decor

Metoda de preparare:

1. Bateti frisca cu zaharul pana cand devine tare si pufoasa. Dati-o la rece.

2. Taiati coaja pepenelui si asezati-l pe un platou. Scoateti samburii.

3. Lasati pepenele sa se usuce, dupa care imbracati-l complet in frisca. Dati la congelator jumatate de ora.

4. Taiati cu grija fructele si migdalele si decorati dupa bunul plac.

Se savureaza cu mare placere! :-)

Sursa articol si sursa foto: www.kraftrecipes.com
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise