Cand ne gandim la sezonul cald, ne gandim inevitabil si la inghetata delicioasa. Din fericire, putem sa pregatim chiar in propria bucatarie inghetata, fara coloranti si alti aditivi. Inghetata cu iaurt si capsuni are o textura cremoasa, datorita iaurtului folosit si are un gust racoritor si bun. In plus, daca nu aveti la indemana capsuni, le puteti inlocui fara probleme cu zmeura, afine, piersici, caise sau chiar banane. Orice ingredient ati folosi, noi va garantam ca aceasta inghetata este remediul perfect pentru zilele calduroase de vara.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii