Noaptea de Revelion este lunga si, de obicei, pe masa, pe langa mancare, este si destul de multa bautura. Ca sa faci fata intregii petreceri de Revelion, fara sa te vezi nevoit sa te culci devreme, trebuie sa tii cont de cateva reguli de baza pentru a rezista mai mult la bautura. Asadar, iata 5 trucuri care-ti cresc toleranta la alcool:
In acest sens, proteinele si grasimile sunt cele mai bune, pentru ca ele se digera mai greu.
De asemenea, cand esti deshidratat nici creierul nu functioneaza in parametri normali, ceea ce te va face sa te vei simti mai ametit decat esti in realitate.
Este recomandat ca pentru fiecare bautura consumata sa bei si un pahar de apa.
Bineinteles, cu cat bei mai mult, cu atat te vei imbata mai tare. Insa, foarte important este si ceea ce alegi sa bei. Este esential sa nu amesteci bauturile si sa le eviti pe cele dulci, pentru ca acestea te imbata mult mai repede.
Un alt sfat foarte util este sa nu bei mai mult de un shot pe ora, altfel vei pierde controlul si, cel mai probabil, te vei trezi a doua zi cu o durere cap si amintiri lipsa.
Totodata, alege o bautura cu care te simti confortabil si despre care stii ca nu te imbata repede.
Tine minte ca atunci cand esti obosit, e suficient un singur pahar pentru a te da gata, asa ca, inainte de a petrece, asigura-te ca esti destul de odihnit.
Deci, evita combinatiile de genul bauturi energizante cu tarie.
Sursa foto: georgetowner.com
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii