Cum sa faci cel mai savuros ice coffee

Cafeaua este cea mai buna prietena a multora dintre noi; cu ea ne incepem fiecare dimineata si nu concepem cum am putea fi productivi pe parcursul zilei fara a savura o cafea buna. Si pentru ca stim ca sunt multi iubitori ai cafelei, va prezentam cea mai buna reteta de ice coffee, pe care trebuie neaparat sa o incercati in vara aceasta.  

Cum sa faci cel mai savuros ice coffee

Ingrediente:

3 lingurite boabe de cafea
350 ml apa rece
gheata
lapte, dupa gust
indulcitori (caramel, ciocolata topita etc)
Metoda de preparare:

1. Macinati boabele de cafea cateva minute, pana cand obtii o cafea fina.

2. Puneti cafeaua macinata in presa franceza si puneti apa rece peste ea.

3. Amestecati bine pana cand compozitia este omogena.

4. Apasati pistonul presei franceze pana jos si dati cafeaua peste noapte la frigider.

5. A doua zi, turnati cafeaua in pahare si serviti cu gheata. Adaugati lapte dupa gust si ciocolata sau caramel ca topping.

Sursa articol: www.thekitchn.com
Sursa foto: www.flickr.com
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise