Toamna este anotimpul dovleacului. Pe stradute, deja se simte mirosul de dovleac copt, iar pietele sunt pline de bostani de toate dimensiunile si formele. Dovleacul poate fi consumat pe toata perioada sezonului rece, iar nutritionistii ii lauda calitatile - consumul de dovleac ajutandu-ne sa ne mentinem glicemia si sa nu ne ingrasam. De asemenea, chiar daca inainte bostanul era considerat mancare pentru animale din ograda, acum bucatarii restaurantelor de cinci stele au inceput sa-l foloseasca din ce in ce mai des in preparatele lor. Pentru ca stim ca in zilele friguroase de toamna nimic nu e mai bun ca o felie de placinta cu dovleac, langa o cana de lapte cald, v-am pregatit o lista cu 10 retete simple si gustoase de placinta cu dovleac:
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii