Toamna este anotimpul dovleacului. Pe stradute, deja se simte mirosul de dovleac copt, iar pietele sunt pline de bostani de toate dimensiunile si formele. Dovleacul poate fi consumat pe toata perioada sezonului rece, iar nutritionistii ii lauda calitatile - consumul de dovleac ajutandu-ne sa ne mentinem glicemia si sa nu ne ingrasam. De asemenea, chiar daca inainte bostanul era considerat mancare pentru animale din ograda, acum bucatarii restaurantelor de cinci stele au inceput sa-l foloseasca din ce in ce mai des in preparatele lor. Pentru ca stim ca in zilele friguroase de toamna nimic nu e mai bun ca o felie de placinta cu dovleac, langa o cana de lapte cald, v-am pregatit o lista cu 10 retete simple si gustoase de placinta cu dovleac:
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii