Painea a fost, este si va fi intotdeauna baza piramidei alimentare. Nu degeaba exista si o vorba care spune ca omul poate supravietui doar cu apa si paine. Prin consumul de paine, organismul primeste substante proteice extrem de necesare metabolismului, glucide lente, care asigura energia organismului pentru o perioada indelungata, precum si fibre alimentare care contribuie la imbunatatirea digestiei. De asemenea, painea este nelipsita de pe mesele romanilor. Insa, in acelasi timp, specialistii in domeniu ne sfatuiesc sa renuntam la franzela si la painea ieftina si sa consumam sortimente mai sanatoase de paine, cu seminte, faina din cereale integrale etc. Si ce poate fi mai bun decat o paine calda facuta in casa, cu ingrediente sanatoase si gustoase? Noi va oferim 20 de retete excelente de paine pe care trebuie neaparat sa le incercati:
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii