Cum sa faci biscuiti deliciosi din 2 ingrediente naturale

Desi nu toata lumea se da in vant dupa coptul prajiturilor si biscuitilor (si mai ales, vara), suntem siguri ca toti sunt innebuniti dupa biscuiti deliciosi, proaspat facuti in casa. Si pentru ca ne gandim si la cei carora nu le place sa stea prea mult in bucatarie, astazi va prezentam o reteta foarte simpla de biscuiti cu banane. Ceea ce ne place cel mai mult la aceasta reteta este ca nu avem nevoie decat de 2 ingrediente simple pentru a o pregati, fiind gustarea ideala pentru orice moment.  

Cum sa faci biscuiti deliciosi din 2 ingrediente naturale

Ingrediente:

2 banane bine coapte
1 pahar de fulgi de ovaz

Metoda de preparare:

1. Taiati banana felii, adaugati feliile intr-un bol si adaugati fulgii de ovaz deasupra.

2. Amestecati bine compozitia. Daca doriti, puteti adauga fulgi de ciocolata, alune, nuci sau stafide.

3. Cu ajutorul unei linguri, formati biscuitii pe o tava tapetata cu hartie de copt.

4. Coaceti la 180 grade Celsius pentru 15 minute sau pana cand se rumenesc usor pe margini.
Sursa articol si sursa foto: www.handimania.com
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise