Uleiul de masline extravirgin este considerat ca fiind una dintre cele mai bune surse de grasimi sanatoase pe care le putem folosi in prepararea mancarurilor. El este foarte bogat in antioxidanti si aduce o multime de beneficii sanatatii noastre. De aceea, este important sa-l folosim cat mai des, dar si sa-l depozitam corect pentru a profita din plin de proprietatile sale. Iata cum ar trebui sa pastram uleiul de masline dupa ce l-am achizitionat.
Atunci cand alegi un loc in care sa depozitezi uleiul de masline, tine cont de faptul ca acest aliment nu se impaca deloc bine cu caldura, cu aerul si cu lumina. Cei trei factori poti influenta gustul uleiului in mod negativ in cazul in care acesta nu este asezat intr-un loc propice. Orice ar fi, nu depozitati uleiul de masline in apropierea aragazului, a caloriferelor sau a ferestrelor si nu-l lasati sa ia contact cu aerul.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii