Atunci cand facem cumparaturi in piata, nimic nu ne bucura mai tare decat un buchet de verdeturi proaspete gasit pe tarabele vanzatorilor. Fie ca e vorba de patrunjel, busuioc, oregano, cimbru sau leustean, toate ne plac la fel de mult. Dau o aroma speciala mancarurilor si, in plus, contin o multime de vitamine bune pentru organismul nostru. Din pacate, de multe ori ni se intampla ca verdeturile pe care le-am cumparat sa se vestejeasca in doar doua-trei zile. Ce trebuie sa facem pentru a le pastra proaspete pentru mai mult timp? Noi am aflat cateva solutii, iar astazi vi le impartasim si voua.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii