De multe ori admiram torturile si prajiturile decorate frumos si ne dorim sa ne iasa si noua la fel de bine. Insa, ba ni se taie crema, ba se lasa, iar rezultatul nu este chiar cel asteptat. Pentru torturi si prajituri decorate ca la cofetarie, trebuie sa inveti si tu cum se face crema de unt, unul dintre secretele specialistilor in decoratul prajiturilor. Crema de unt (buttercream) se numara printre cele mai folosite creme in decorarea si umplerea torturilor. O poti folosi chiar si la decorarea brioselor sau a fursecurilor, dupa bunul tau plac. Iar daca ti-a mai ramas crema dupa ce ai terminat prajitura, trebuie sa stii ca o poti pastra pana la 3 luni in congelator.
Crema de unt simpla
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
Luminita • 08 Iunie 2022, 11:41 Buna ziua sub crema de unt simpla este un tort ma intereseaza ce tort este am cautat dar nul gasesc.Multumesc