Sa gatesti este distractiv, insa atunci cand trebuie sa astepti ore in sir pentru a se decongela carnea, parca entuziasmul se reduce considerabil. Si tocmai pentru ca vrem sa ne facem si sa va facem si voua viata mai usoara, ne-am gandit sa discutam astazi despre cele mai simple, sigure si rapide modalitati de a decongela alimentele. Si cu siguranta, multi dintre voi se vor duce cu gandul la decongelarea cu ajutorul cuptorului cu microunde, insa aceasta nu este unica solutie rapida.
Voi cum decongelati alimentele?
Sursa articol: www.hestonesoup.com
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii