Checul este una dintre cele mai simple prajituri, dar, in acelasi timp, si una dintre cele mai versatile. Acesta poate fi reinventat in functie de preferintele celor care-l consuma, prin adaugarea la reteta de baza a tot felul de condimente: bucati de ciocolata, stafide, visine din compot, fructe sau chiar si legume. Singura conditie e ca acestea sa fie taiate marunt, pentru ca altfel ele se vor depune pe fundul tavii. In cazul in care nu stiati, checul a fost inventat pe la 1.700, in nordul Europei, sub denumirea de "pound cake", si semana destul de mult cu "fratele sau", cozonacul. In cele ce urmeaza, v-am facut o lista cu 10 retete dupa care puteti face cele mai bune si interesante checuri: curcubeu, pufos, cu spanac, marmorat etc.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii