Cum decongelezi carnea? O scoti din congelator si o lasi in frigider peste noapte? Exista o metoda mult mai buna si mai eficienta. Omul de stiinta Susan Eksted a afirmat ca cei mai multi oameni fac o mare greseala atunci cand pun carnea la decongelat. Aceasta spune ca alimentele lasate in frigider, peste noapte, pentru a se decongela, e o metoda gresita.
De asemenea, in acest fel, carnea se va pastra frageda, caci apa conduce caldura mai bine decat aerul.
Prin acest proces, calitatea produsului este afectata si, in acelasi timp, carnea incepe sa se gateasca, din cauza actiunii microundelor. Tineti cont ca niciun bucatar profesionist nu foloseste cuptorul cu microunde pentru decongelarea carnii.
Sursa articol: yourstylishlife.com
Sursa foto: rodalesorganiclife.com
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii