Cei mai multi romani taie pepenele rosu in felii. Insa, nu este cea mai comoda si usoara metoda de a manca un pepene rosu. De multe ori este destul de greu sa mananci o felie de pepene rosu fara sa te murdaresti pe toata fata. Pentru a evita acest lucru ajungi sa arunci aproape jumatate din felia de pepene.
Insa, exista o metoda foarte usoara si practica de a taia si manca pepene rosu fara sa risipesti nimic din ce are el mai bun de oferit.
[Descopera 5 metode prin care poti sa-ti dai seama daca un pepene este copt si dulce]
Se ia pepenele si se taie in jumatate, apoi procedati ca si atunci cand maruntiti o ceapa: il feliati, longitudinal, dupa care faceti acelasi lucru pe transversala.
Astfel, intr-un timp foarte scurt, veti obtine bucati de pene mici si foarte usor de consumat.
Mai jos aveti un tutorial din care sa intelegeti si mai bine cum decurge intregul proces:
Sursa foto: greatideas.people.com
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii