Cei mai multi romani taie pepenele rosu in felii. Insa, nu este cea mai comoda si usoara metoda de a manca un pepene rosu. De multe ori este destul de greu sa mananci o felie de pepene rosu fara sa te murdaresti pe toata fata. Pentru a evita acest lucru ajungi sa arunci aproape jumatate din felia de pepene.
Insa, exista o metoda foarte usoara si practica de a taia si manca pepene rosu fara sa risipesti nimic din ce are el mai bun de oferit.
[Descopera 5 metode prin care poti sa-ti dai seama daca un pepene este copt si dulce]
Se ia pepenele si se taie in jumatate, apoi procedati ca si atunci cand maruntiti o ceapa: il feliati, longitudinal, dupa care faceti acelasi lucru pe transversala.
Astfel, intr-un timp foarte scurt, veti obtine bucati de pene mici si foarte usor de consumat.
Mai jos aveti un tutorial din care sa intelegeti si mai bine cum decurge intregul proces:
Sursa foto: greatideas.people.com

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii