Prunele sunt printre fructele despre care se poate spune ca au o traditie indelungata in tara noastra. Sunt printre cele mai importante surse naturale de vitamine si de minerale. De asemenea, ele ajuta organismul in tratarea mai multor afectiuni, dar ajuta si in prevenirea unor boli grave. Sunt excelente pentru a fi consumate in stare proaspata, dar isi gasesc multiple intrebuinatri si in industria alimentara, fiind folosite pentru conserve, gemuri sau sucuri, dar pot fi intrebuintate in combinatie cu muraturile. Totodata, numeroase produse traditionale se gatesc cu prune, insa acum nu vom vorbi strict despre acestea. In schimb, va indemnam sa incercati macar una din cele 10 retete de mai jos, in care prunele sunt la loc de cinste, indiferent daca e vorba de prajituri sau de mancaruri sarate cu carne:
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii