Carnatul este un aliment preparat din carne tocata, slanina, sare si condimente, plante aromatice, iar pasta rezultata este introdusa intr-un invelis cilindric membranos, de origine animala (intestinul unor animale) sau sintetic. Denumirea provine din cuvantul latin "carnacius", care are semnificatia: produs din carne, "carnat". De asemenea, carnatii reprezinta placerea vinovata a multora dintre noi. Vinovata, pentru ca se tot spune ca nu sunt chiar cele mai sanatoase preparate. In orice caz, pentru a va satisface poftele de carnati noi va propunem 10 retete care-i includ intr-un fel sau altul:
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii