Carnatul este un aliment preparat din carne tocata, slanina, sare si condimente, plante aromatice, iar pasta rezultata este introdusa intr-un invelis cilindric membranos, de origine animala (intestinul unor animale) sau sintetic. Denumirea provine din cuvantul latin "carnacius", care are semnificatia: produs din carne, "carnat". De asemenea, carnatii reprezinta placerea vinovata a multora dintre noi. Vinovata, pentru ca se tot spune ca nu sunt chiar cele mai sanatoase preparate. In orice caz, pentru a va satisface poftele de carnati noi va propunem 10 retete care-i includ intr-un fel sau altul:
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii