Cine nu iubeste cartofii prajiti sau aripioarele picante? Trebuie sa recunoasteti si voi, alimentele prajite sunt printre cele mai gustoase. Totusi, ne confruntam mai mereu cu o problema dupa ce gatim preparate prajite: ce facem cu uleiul ramas?
Voi ce faceti cu uleiul care va ramane dupa ce prajiti alimentele?
Sursa articol: www.bonappetit.com
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii