Daca si voi iubiti cocosul la fel de mult pe cat o facem noi, inseamna ca sunteti familiarizati cu uleiul de cocos si untul de cocos. Cu toate acestea, multi dintre noi nu stiu care este diferenta dintre cele doua si la ce le pot folosi pe fiecare. De vreme ce ambele pot fi folosite atat la pregatirea mancarurilor sarate cat si dulci, voi stiti ce le deosebeste?
Uleiul de cocos este uleiul care a fost extras din nuca de cocos, in timp ce untul de cocos este facut din intregul continut al nucii de cocos, care este maruntit si transformat intr-un fel de piure de cocos.
In functie de reteta, uleiul de cocos poate fi folosit atat in stare lichida, cat si solida. Uleiul de cocos poate fi folosit atat pentru prajit, cat si pentru a pregati diverse prajituri, atat pentru mancaruri dulci, cat si pentru cele sarate.
Untul de cocos contine, spre deosebire de uleiul de cocos, toate grasimile, fibrele si nutrientii nucii de cocos. Consistenta poate varia in functie de temperatura si de modalitatea de a il depozita. Acesta poate fi foarte cremos daca se afla intr-un mediu calduros sau dimpotriva, foarte solid, cand se afla intr-un mediu racoros.
Untul de cocos este usor de folosit si foarte versatil, fiind folosit mai putin la gatit si mai mult consumat ca atare, in locul untului clasic. Este potrivit, de asemenea, atat mancarurilor dulci, cat si sarate.
Ambele produse sunt necesare in bucatarie. Acestea sunt diferite, avand intrebuintari diferite, asa ca nu ezitati sa le achizitionati pe ambele data viitoare cand mergeti la cumparaturi!
Sursa articol: www.thekitchn.com
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii