Daca si voi iubiti cocosul la fel de mult pe cat o facem noi, inseamna ca sunteti familiarizati cu uleiul de cocos si untul de cocos. Cu toate acestea, multi dintre noi nu stiu care este diferenta dintre cele doua si la ce le pot folosi pe fiecare. De vreme ce ambele pot fi folosite atat la pregatirea mancarurilor sarate cat si dulci, voi stiti ce le deosebeste?
Uleiul de cocos este uleiul care a fost extras din nuca de cocos, in timp ce untul de cocos este facut din intregul continut al nucii de cocos, care este maruntit si transformat intr-un fel de piure de cocos.
In functie de reteta, uleiul de cocos poate fi folosit atat in stare lichida, cat si solida. Uleiul de cocos poate fi folosit atat pentru prajit, cat si pentru a pregati diverse prajituri, atat pentru mancaruri dulci, cat si pentru cele sarate.
Untul de cocos contine, spre deosebire de uleiul de cocos, toate grasimile, fibrele si nutrientii nucii de cocos. Consistenta poate varia in functie de temperatura si de modalitatea de a il depozita. Acesta poate fi foarte cremos daca se afla intr-un mediu calduros sau dimpotriva, foarte solid, cand se afla intr-un mediu racoros.
Untul de cocos este usor de folosit si foarte versatil, fiind folosit mai putin la gatit si mai mult consumat ca atare, in locul untului clasic. Este potrivit, de asemenea, atat mancarurilor dulci, cat si sarate.
Ambele produse sunt necesare in bucatarie. Acestea sunt diferite, avand intrebuintari diferite, asa ca nu ezitati sa le achizitionati pe ambele data viitoare cand mergeti la cumparaturi!
Sursa articol: www.thekitchn.com
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii