A mai ramas putin pana la 1 mai si cu siguranta, multi dintre noi vor alege sa petreaca aceasta zi impreuna cu familia si prietenii in jurul gratarului. Meniul este deja stabilit, invitatiile au fost facute, lista de cumparaturi este pusa la punct, la fel si locul. Totul este planuit pentru ca aceasta zi sa fie una ideala. Si tocmai pentru ca si noi ne dorim sa aveti parte de o zi perfecta, am adunat cateva sfaturi de care este bine sa tinem cont atunci cand organizam o iesire la gratar. Iata care sunt acestea:
1. Nu gatiti carnea direct din frigider
7. Lasati friptura sa se "odihneasca"
Sursa articol: thestonesoup.com
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii