Noi nu putem rezista in fata unui borcan de dulceata delicios, fie ca o savuram cu unt pe paine, in diferite prajituri sau chiar simpla. Si pentru ca stim sigur ca mai sunt si altii ca noi, ne-am gandit sa povestim astazi despre cum se prepara cea mai gustoasa dulceata.
2. Foloseste un termometru
3. Verifica-i consistenta
4. Testul cu congelatorul
5. Priveste si asculta
6. Foloseste pectina cu nivel scazut de zahar sau fara zahar
Sursa articol: www.thekitchn.com
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii