7 secrete pentru a realiza deserturi perfecte

Cateodata, secretele unui desert perfect nu implica tehnologie avansata sau tehnici complicate de gatit invatate de la bucatari sefi, ci constau doar in cateva trucuri simple pe care, pur si simplu, nu ai avut de unde sa le inveti. De aceea, noi iti venim astazi in ajutor cu 7 sfaturi super utile pentru ca deserturile tale sa fie de vis!  

7 secrete pentru a realiza deserturi perfecte

1. Masoara absolut toate ingredientele pe care le folosesti si nu depasi niciodata gramajul indicat in reteta! E foarte important sa respecti aceasta regula cand vine vorba de deserturi!
2. Foloseste doar oua proaspete, care sa nu fie mai vechi de doua-trei zile! Intotdeauna!
3. Daca prepari un desert fin, asigura-te ca ai strecurat faina de doua ori Chiar daca implica un efort in plus, rezultatul va fi pe masura!
4. Intotdeauna pozitioneaza tavile in centrul cuptorului pentru ca desertul sa se coaca uniform! Tava nu trebuie sa atinga niciodata peretii interiori ai aragazului!
5. Amesteca ingredientele uscate cu un tel inainte de a le combina cu cele lichide! Apoi, mixeaza bine din nou!
6. Nu uita niciodata sa preincalzesti cuptorul! Daca in reteta scrie ca trebuie sa coci prajitura/tortul sau orice alt dulce la 140 de grade, asigura-te ca temperatura este atinsa atunci cand introduci desertul in cuptor.
7. Ai pregatit un tort cu glazura, dar nu stii cum sa-l faci sa capete un aspect mai frumos? Intareste glazura cu uscatorul de par pornit pe rece pentru 5-10 minute! Tortul va capata stralucire numaidecat!

Sursa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise