6 sfaturi pentru un pachet delicios in fiecare zi

Pregatirea pachetului, desi poate parea o activitate banala si foarte simpla, ne poate da adevarate batai de cap. In primul rand, trebuie sa ne hotaram asupra alimentelor sau preparatelor pe care vrem sa le savuram, apoi sa ne gandim care este cea mai potrivita modalitate de impachetare, si, bineinteles, sa ne amintim sa il luam cu noi a doua zi.    Pentru a va usura putin munca, ne-am gandit sa povestim astazi despre cum sa pregatim un pachet apetisant, fara a pierde mult timp. Iata 6 sfaturi care te pot ajuta:

6 sfaturi pentru un pachet delicios in fiecare zi

1. Alimente pe care le mananci cu placere

Este foarte important ca in pachet sa se regaseasca preparate care sa iti placa cu adevarat, pentru a savura pranzul. Pune in pachet mancaruri simple si gustoase!

2. Secretul pentru a manca salata in fiecare zi este varietatea

Salatele sunt perfecte pentru un pranz luat la pachet, insa pot deveni chiar plictisitoare daca mananci in fiecare zi acelasi tip de salata. Foloseste in fiecare zi alte toppinguri, pentru un gust variat.

3. Infasoara fructele in servetele de bucatarie

Fructele sunt ideale pentru gustarile dintre mese. De multe ori insa, ne trezim ca acestea nu mai arata atat de bine in urma drumului spre locul de munca. De aceea, este bine sa infasori fructele intr-un servet de bucatarie din bumbac; acesta le va feri de lovituri si zgarieturi.
4. Pastreaza fructele taiate proaspete

Atunci cand sunt expuse la aer, fructele taiate, precum merele sau perele, oxideaza si se inmoaie. Insa prin depozitarea lor in caserole inchise ermetic si adaugarea de apa rece peste ele, fructele tale isi vor pastra proprietatile si gustul.
5. Pastreaza pentru pachet mancarea ramasa de la cina

Ai gatit prea multa mancarea pentru cina? Nici o problema, va fi numai buna de luat a doua zi la pachet. Pentru a economisi timp dimineata, pregateste-ti pachetul chiar dupa cina.

6. Organizeaza-te

Este bine sa ai un loc in care sa depozitezi caserolele sau tacamurile pe care le folosesti pentru pachet. Astfel, vei stii mereu unde sa le cauti si vei economisi timp si energie.
Sursa articol: www.thekitchn.com
Sursa foto: www.flickr.com
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise