Pregatirea pachetului, desi poate parea o activitate banala si foarte simpla, ne poate da adevarate batai de cap. In primul rand, trebuie sa ne hotaram asupra alimentelor sau preparatelor pe care vrem sa le savuram, apoi sa ne gandim care este cea mai potrivita modalitate de impachetare, si, bineinteles, sa ne amintim sa il luam cu noi a doua zi. Pentru a va usura putin munca, ne-am gandit sa povestim astazi despre cum sa pregatim un pachet apetisant, fara a pierde mult timp. Iata 6 sfaturi care te pot ajuta:
1. Alimente pe care le mananci cu placere
2. Secretul pentru a manca salata in fiecare zi este varietatea
3. Infasoara fructele in servetele de bucatarie
6. Organizeaza-te
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii