Sursa importanta de nutrienti si foarte gustosi, dovleceii sunt printre vedetele acestui sezon. Pot fi folositi intr-o multime de variante, de la aperitive, la feluri principale si chiar la deserturi. Exista insa cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti inainte sa gatiti dovlecei:
6. Nu cumparati o cantitate mare de dovlecei, caci se strica repede. Daca nu intentionati sa ii folositi prea curand, depozitati-i in frigider, intr-o punga bine inchisa si fara a-i spala inainte.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii