6 intrebuintari neobisnuite ale berii

O consumam atunci cand iesim cu prietenii, atunci cand urmarim un meci, la petreceri, dar si in multe alte ocazii. Se spune despre ea ca este nutritiva si buna pentru organism daca este consumata cu masura. Berea are foarte multi fani datorita gustul ei bun. Ei bine, ce-ar fi daca v-am spune ca ea mai are cateva intrebuintari inedite? Ati iubi-o si mai mult, nu-i asa? Iata sase dintre ele.        

6 intrebuintari neobisnuite ale berii

1. Hidrateaza pielea. Si nu, nu trebuie sa bei multa bere pentru a avea pielea hidratata, ci trebuie sa faci baie in ea. Adauga o doza de bere neagra in cada umpluta pe trei sferturi cu apa si bucura-te de sesiunea ta de rasfat. Cand vei iesi din baie, pielea ta va fi mai curata si mai fina.

2. Lustruieste mobilierul. Daca mobilierul tau este confectionat din lemn, nu-ti fie teama sa folosesti sticla de bere ramasa de aseara pe el pentru a-l lustrui bine. Toarna putina bere pe o carpa moale si freaca suprafetele din lemn cu ea. Mobila va capata o stralucire la care nici nu te astepti.
3. Actioneaza ca un ingrasamant natural. Daca ai ramas cu cateva sticle de bere dupa petrecerea de aseara, foloseste-le pentru a fertiliza pamantul din gradina cu legume ori cu flori. Varsa berea la baza plantei cu pricina. Ea se va bucura de un adevarat festin nutritiv si-ti va “multumi” putin mai tarziu.
4. Alina durerile de stomac. Atunci cand stomacul te “supara”, incearca sa bei un pahar de bere, luand guri mici. In scurt timp, te vei simti ceva mai bine. Acelasi sfat este valabil si pentru a trata starile de mahmureala. Atentie, nu este recomandat sa incerci acest truc daca suferi de ulcer sau gastrita.

5. Indeparteaza albinele si viespile. Daca ai probleme cu aceste insecte, data viitoare cand stai in gradina, aseaza doua pahare cu bere in apropiere de zona in care stii ca ele isi fac veacul. Ele vor fi atrase numaidecat, iar tu nu va mai trebui sa cheltui multi bani pe insecticide.
6. Curata parul si scalpul. Amesteca un ou crud cu o doza de bere si foloseste amestecul pe post de sampon. Clateste cu apa din abundenta pana cand parul ramane complet curat. Foloseste acest tratament o data sau de doua ori pe saptamana. Dupa mai multe utilizari, vei observa ca podoaba capilara va capata o anume stralucire.

sursa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise