Fursecurile sunt pe placul tuturor si nu se fac greu deloc! Mai mult decat atat, nu ai nevoie decat de cateva ingrediente simple pentru a le pregati, iar rezultatul incanta orice pofticios. Aluatul poate fi chiar congelat, asadar daca doriti sa il pregatiti in avans si sa il folositi atunci cand pofta de ceva dulce va stapaneste, o puteti face fara nici o problema.
1. Forma
3. Intindeti aluatul inainte de a-l baga la rece
4. Margini perfecte
5. Fara decongelare
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii