Nu este un secret pentru nimeni: mancarea din avion nu este foarte buna la gust. Acest lucru nu are insa de a face cu calitatea preparatelor sau cu indemanarea bucatarului, ci mai degraba cu altitudinea. In momentul in care altitudinea se mareste, perceptia noastra asupra gusturilor dulce si sarat scade cu aproximativ 30%. Asadar, ati fi surprinsi sa constatati ca acelasi tip de mancare are un gust diferit cand este consumat la sol si un alt gust fata de momentul in care il consumam la inaltime.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii