Dulce, suculent si cu un gust delicios, pepenele este, cu siguranta, gustarea preferata a multora dintre noi in aceste zile calduroase. Fie ca preferi sa il consumi ca atare, sa il folosesti pentru a pregati diferite bauturi sau deserturi, pepenele este o alegere perfecta pentru aceasta perioada.
1. Decojeste pepenele ca pe un dovleac
2. Taie pepenele in 4
3. Foloseste si coaja
4. Pepenele poate fi gatit pe gratar
5. Pentru un gust mai dulce, presara putina sare
Sursa articol: www.thekitchn.com
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii