Somonul poate fi servit simplu, pentru o cina din cursul unei saptamani aglomerate sau dimpotriva, poate fi un felul principal al unei cine sofisticate. Totul depinde de modul in care il gatesti si ce servesti alaturi. Oricum ai decide sa il pregatesti, un lucru este cert: somonul este gustos si pe placul oricarui musafir!
3. Ce este albumina?
4. Gateste somonul incet, la temperatura scazuta
Gatitul la temperatura scazuta timp indelungat va face minuni asupra somonului. Carnea se va mentine suculenta si se va topi pur si simplu in gura!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii