Parmezanul este un soi de branza italieneasca, extrem de gustoasa si de populara in zilele noastre. Desi parmezanul original se face in Italia, in prezent, acesta este fabricat in mai multe colturi ale lumii. Niciunul nu se compara insa, cu parmigiano reggiano. Cu toate acestea, indiferent de provenienta lui, parmezanul ramane unul dintre cele mai utilizate ingrediente din bucatarie.
Pe voi care preparat va tenteaza cel mai mult? :-)
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii