Este clar deja ca ne plac foarte mult chipsurile din cartofi pregatite acasa, piureul pufos, cartofii gratinati, dar si cartofii rumeniti bine in cuptor. Se potrivesc de minune pe post de garnitura si sunt perfecti pentru a da textura anumitor salate. Desi sunt deseori acuzati ca ne strica siluetele, cartofii sunt deliciosi si total inofensivi atunci cand sunt consumati cu masura si asociati cu alimentele cu care ei se impaca cel mai bine. Ba chiar, uneori, pot avea si beneficii pentru organismul nostru. Si pentru ca astazi este ziua in care laudam cartofii, va prezentam in continuare 5 modalitati surprinzatoare in care-i puteti folosi atunci cand sunteti in afara bucatariei.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii