Omleta este una dintre cele mai simple retete, si cu siguranta, multi dintre noi au incercat-o cel putin o data. Mai mult decat atat, suntem siguri ca majoritatea dintre noi si-au facut debutul in bucatarie cu aceasta reteta clasica.
Sfat: Amesteca energic ouale pana cand galbenusul se sparge si se amesteca perfect cu albusul. Acest pas ar trebui sa dureze intre 30 si 40 secunde.
4. Folositi tigaia gresita
Sfat: Folositi tigai corespunzatoare pentru cantitatea de oua pe care o pregatiti. Daca nu aveti o tigaie mica, puteti folosi chiar si o cratita de dimensiuni reduse. Este de preferat sa folositi tigai antiaderente.
5. Lasati ouale pe foc prea mult
.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii