Ai ramas in pana de idei in ceea ce priveste gatitul? Nu-i nimic, noi iti venim in ajutor! Cu toate ca la prima vedere lunile friguroase par ca nu au multe ingrediente de oferit, nu este chiar asa. Poti profita de lunile geroase pentru a folosi mai des varza, fasolea, broccoli sau sfecla in mancarurile tale, si poti folosi portocale, mere, pere si lamai pentru deserturi. Lasand la o parte vorba, iata care sunt cele mai delicioase retete ale lunii ianuarie:
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii