Sarbatorile au trecut, ne-am rasfatat cu preparate care mai de care mai gustoase si aspectuoase, insa se intampla adesea sa ramanem cu diferite alimente in plus dupa plecarea musafirilor. Si pentru ca nu ne place sa facem niciun fel de risipa, astazi vom vorbi despre cum putem folosi vinul care ne-a ramas de la mesele de Sarbatori pentru a pregati alte preparate delicioase. Iata 10 dintre cele mai delicioase preparate pe care le puteti pregati cu vin:
Peste la cuptor cu rosii si vin alb
Tort cu cafea, mure si vin rosu
Penne cu creveti si scoici trase in vin
Ciuperci cu pui in sos de vin alb
Voua care dintre aceste retete va face cu ochiul? :)
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii