Azi va propun ceva cu mai putine calorii, o salata pentru orice anotimp si toate buzunarele, o companie placuta pentru mai multe preparate din carne sau chiar brinza.
La noi a fost cazul a citorva chiftele din carne de porc, avem printre noi un impatimit al sarmalelor si chiftelelor, cirnatilor si, bineinteles, al carnii de porc.
Ingrediente pentru 2 persoane:
-4 morcovi medii, rasi pe razatoare,
-frunzele de la 1 andiva,spalate si uscate,
-1 lingura ulei de masline,
-sucul unei 1/2 de lime si a unei 1/2 de portocala,
-2 linguri de stafide,
-1 lingurita cepsoara tocata(eu am avut doar uscata),
-sare,piper proaspat risnit,dupa gust.
Daca aveti timp, inmuiati stafidele in sucul stors de la citrice, 1/2 de ora inainte, daca nu, faceti totul pe loc. Adica amestecati intr-un borcan cu capac uleiul, sarea, piperul, sucul de citrice, stafidele, cepsoara si le agitati bine pina cind se dizolva sarea. Apoi amestecati-le cu morcovul ras. Lasati amestecul in frigider, acoperit cu folie, circa 10-15 minute, dupa care depozitati cu lingurita salata pe frunze de andive si serviti cu ceea ce v-ati propus.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Alison's Trials.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii