Trucuri simple pentru o salata mai gustoasa

Pentru ca salata a depasit perioada in care era o completare a cartofilor prajiti si a fripturii si pentru ca este o reteta de vaza pentru diete, va oferim cateva sfaturi pentru a va bucura pe deplin de o salata sanatoasa si gustoasa:

Trucuri simple pentru o salata mai gustoasa

Spalati fiecare ingredient separat si cautati sa le treceti de doua ori prin jetul de apa.

Apa ramasa de la clatire este inamicul dressing-ului asa ca incercati sa scurgeti cat mai bine ingredientele.

Nu tocati niciodata mararul, busuiocul sau leusteanul. Puteti sa-l rupeti de pe tulpina si daca vi se pare prea mare, rupteti-l cu mana. Acest lucru este valabil pentru mai toate frunzele ce se adauga la salate.

Folositi pentru dressing-uri otet de calitate din vin sau din mar calitativ altfel gustul pregnant al otetului va acoperi aromele salatei.

Cautati sa inlocuiti otetul cu zeama de lamaie. Nu uitati sa scoateti samburii de lamaie.

Taiati cat mai marunt ceapa. Aceasta are un gust puternic si poate acoperi gustul salatei devenind pregnant daca este in bucati mari. 

Pregatiti salata doar inainte de masa, cu cat este mai proaspata cu atat va veti bucura de mai multe vitamine si minerale.

Atunci cand pregatiti salata, aveti grija ca ingredientele sa aiba temperatura camerei.

Fiti darnici cu uleiul (calitativ) si retinuti cu otetul. Este cel mai bine ca o parte de otet sa fie dublata de doua parti de ulei.

Lasati-va imaginatia sa creeze retete noi de salata. Nu ramaneti in tiparul retetei, adaugati ingredientele care vi se par potrivite si care va plac. Acest lucru va va face sa va bucurati cat mai mult de salata preparata.

Si inca un truc: special pentru cei care s-au saturat ca salata sa aiba acelasi gust iar si iar exista acum noul Knorr Salad Dressing. Usor de preparat prin adaugarea de apa si ulei, noile amestecuri pentru salate imbraca orice fel de legume intr-un gust savuros.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise