Cui nu-i place sa dea aroma placintelor, ciocolatei calde sau vinului fiert cu un pic de scortisoara? Acest condiment da un gust deosebit preparatelor dulci, dar si bauturilor calde in timpul iernii. In plus, consumul de scortisoara este recomandat si datorita proprietatilor sale care aduc beneficii sanatatii organismului nostru. Iata trei dintre motivele pentru care ar trebui sa folosim mai des scortisoara atunci cand pregatim prajituri, placinte, dar si atunci cand bem cafea, lapte sau ciocolata calda.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii