Suntem ceea ce mancam. Nu este doar o vorba, ci o realitate. Mancarea de zi cu zi ne poate afecta in feluri pe care uneori nu le intelegem pe deplin. De exemplu, un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea of Las Palmas de Gran Canaria si Universitatea din Granada evidentiaza ca exista o "lista neagra a alimentelor", care ne pot provoaca depresie, irascibilitate sau anxietate. Pentru realizarea acestui studiu au fost analizati 9.000 de subiecti, care nu sufereau de boli depresive si nici nu erau pe medicamentatie antidepresiva.
Dupa sase luni, 493 de persoane au fost diagnosticate cu depresie. Astfel, a rezultat ca exista o relatie directa intre cantitatea de hrana ieftina consumata si starile de anxietate sau depresie.
- celibat
- viata mai sedentara
- consumarea unor produse cu un aport nutritiv redus
Totodata, alti factori care pot duce la depresie, mai ales in combinatie cu o dieta nesanatoasa, sunt fumatul si programul de lucru saptamanal de peste 45 de ore.
Sursa foto: sayanythingblog.com
Sursa articol: independent.co.uk
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii