In aceasta saptamana, invitata noastra la rubrica “Interviurile Gustos.ro” este Licuta Marin, una dintre utilizatoarele foarte dragi noua si mai mult ca sigur foarte cunoscute si voua. Pe Licuta nu o cunoasteti doar datorita retetelor delicioase pe care ea le-a postat de-a lungul timpului, ci si multumita blogului sau culinar, “Din bucataria mea”, un loc de poveste, impanzit cu cele mai bune retete de dulciuri, mancaruri traditionale, dar si de mancaruri specifice diferitelor tipuri de culturi gastronomice. Licuta Marin ne-a facut sa ne indragostim de retetele sale ademenindu-ne cu un tort bun de clatite cu sirop de caramel si ne-a cucerit si pastrat inimile cu mini-eclerele pe care le pregateste in bucataria sa, dar si cu o pizza delicioasa pe care am pregati-o in fiecare weekend. Nu e nevoie sa va mai povestim despre minunatele varzari sau despre tarta cu vinete si parmezan. Ele sunt deja celebre. Una dintre cele mai recente “lovituri” pe care le-am primit este tortul de ciocolata cu crema de iaurt. Este imposibil sa mai tii vreo dieta daca vezi fie si o singura imagine cu desertul magnific. Nu ne pare deloc rau ca i-am picat in mreje. Avem o multime de lucruri in comun, iar cel principal este pasiunea pentru gatit. Va lasam si pe voi sa o descoperiti in continuare pe Licuta Marin si ii multumim inca o data pe aceasta cale ca a acceptat invitatia noastra!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii