Aceasta salata simpla are un gust aparte, combinatia de rosii cerry, foarte dulci si otetul de vin rosu, putin acrisor este perfecta. Se poate servi la pranz sau la cina, foarte important este sa se foloseasca ciabatta, care este si ea foarte aromata avand in compozitie rosii si masline.
Ingrediente:
rosii cerry, galbene si rosii
paine ciabatta, taiata cubulete
o ceapa rosie, taiata marunt
ciolan presat, taiat felii subtiri
sare de mare grunjoasa
piper negru proaspat macinat
otet de vin rosu
ulei de masline extra virgin
busuioc
Mod de preparare:
Rosiile se taie in doua, ciabatta se taie cubulete iar sunca fasii, se pun intr-un vas mare de salata, apoi se adauga ceapa maruntita.
Se condimenteaza cu sare, piper, busuioc si se adauga uleiul de masline si otetul de vin rosu. Cantitatea de uleiul de masline trebuie sa fie de 3 ori mai mare decat cantitatea de otet de vin rosu folosita.
Se amesteca toate ingredientele si se serveste imediat. Pofta buna!
~ Mai multe retete si fotografii pe site-ul lui Dika Pascu ~
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii