Acest desert este foarte simplu de facut, e din crema de vanilie si piscot insiropat, terminandu-se cu ciocolata si caramele.
Ingrediente:
* crema de vanilie (din pudding)
* ciocolata de cea mai buna calitate
* piscoturi
* cafea
* caramele
Preparare:
Se face o crema de vanilie din budinca, se lasa la racit, intre timp se poate topi ciocolata cu putina apa, amestecand in continuu pentru a nu se arde.
Pregatim o cafea, aproximativ 80 ml la 2 portii si o punem la racit,, intr-un vas mai lat, dupa ce s-a racit complet se pun piscoturile in cafea, se intorc pe ambele parti lasandu-le sa absoarba multa cafea.
Se pregatesc paharele din care se va servi si se pune un strat de crema de vanilie, unul de piscot, dupa ce am ajuns la doua straturi de picot mai punem unul de vanilie si incheiem cu putina ciocolata.
Se poate pune si o caramea deasupra si e gata!
Se serveste rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii